Bred bemanning

iDoc är ett företag med ungdomlig anda och lång erfarenhet från hälso- och sjukvården. Vi har vårt säte i Norrköping och erbjuder våra tjänster över hela landet. Vår erfarenhet omfattar allt från små privata vårdinrättningar till större sjukhus. För oss är den personliga kontakten en viktig del i att bygga hållbara samarbeten där såväl kunder som patienter ska kunna känna tillit och omtanke. Vårt mål är att erbjuda trygga vårdtjänster genom uthyrning av vårdpersonal.

Tack vare ett brett personalnätverk kan vi tillhandahålla de flesta yrkeskårer inom vård- och omsorg. Detta ger oss en unik möjlighet att tillgodose de allra flesta vårduppdrag.

Av och för vårdpersonal

iDoc grundades och drivs av vårdpersonal. Tack vare vår nära och personliga bakgrund inom sjukvården har vi stor förståelse för vad som krävs för att uppnå och bedriva en lyckosam vård. Detta ger oss unika möjligheter att uppfylla just Era behov i varje led.

Vi tror på en vård där både arbetsgivares och medarbetares behov tillgodoses på allra bästa sätt. På så sätt kan vi tillsammans skapa synergieffekter som ger en vård av hög nivå.

Stäng meny
Menu