Specialistläkare sökes för uppdrag hos Kvinnokliniken i Skellefteå under perioden juni-december 2019. Missa inte denna chans att förvekliga dina drömmar!

I uppdraget ingår det mottagning inom Gynekologi och dagjoursverksamhet. Bakjourstjänstgöring inom Obstetrik och Gynekologi. Bakjourskompetens erfordras inom både Obstetrik och Gynekolgi. Journalsystem såsom Systeam Cross och Obstetrix används.

Vi på IDoc AB brinner för det vi gör och kommer att göra allt vi kan för att du som läkare ska få det uppdrag som just du vill ha. Vi är upphandlade av de flesta av Sveriges landsting samtidigt som vi även bemannar många privata vårdcentraler och kliniker. Du kommer alltid ha kontakt med en och samma konsultchef som arbetar för att processen ska gå så smidigt som möjligt för dig.

Att jobba som läkare hos oss är perfekt för dig som själv vill ha möjlighet att anpassa din arbetstid och din ledighet. Du får också se nya spännande vårdmiljöer eller kanske besöka nya delar av Sverige. Vi erbjuder också förmånliga lönevillkor, trygghet och mycket god service.

Återkom gärna till bemanningskoordinator Mari Mellström på 0708-319920 eller via mejl mari.mellstrom@idoc.se för mer information

Sök tjänst

Stäng meny
Menu