Just nu söker vi en läkare till Medicinkliniken med specialkompetens inom kardiologi men även med bakjourkompetens v 17, 20-26 april. Sök idag, imorgon kan det vara för sent!

V 17, 20-26 april, d v s 8 dagar samt bakjour/rondjour enligt överenskommelse med verksamheten. I uppdraget ingår mottagning vissa pass, handlägga vanligt förekommande akuta och kroniska hjärt-kärlsjukdomar. Medicinkliniken är en allmän internmedicinsk klinik med 5 vårdavdelningar.

Vi på IDoc AB brinner för det vi gör och kommer att göra allt vi kan för att du som läkare ska få det uppdrag som just du vill ha. Vi är upphandlade av de flesta av Sveriges landsting samtidigt som vi även bemannar många privata vårdcentraler och kliniker. Du kommer alltid ha kontakt med en och samma konsultchef som arbetar för att processen ska gå så smidigt som möjligt för dig.

Att jobba som läkare hos oss är perfekt för dig som själv vill ha möjlighet att anpassa din arbetstid och din ledighet. Du får också se nya spännande vårdmiljöer eller kanske besöka nya delar av Sverige. Vi erbjuder också förmånliga lönevillkor, trygghet och mycket god service.

Återkom gärna till bemanningskoordinator Mari Mellström på 0708-319920 eller via mejl mari.mellstrom@idoc.se för mer information

Sök tjänst
Stäng meny
Menu