Jobba som bemanningsjuksköterska

Genom att arbeta som bemanningssjuksköterska via iDoc får du mer frihet och kan själv välja emellan spännande uppdrag. Vi på iDoc har lång erfarenhet av bemanning inom vården och erbjuder uppdrag i hela Sverige.På iDoc kan du söka lediga tjänster inom vården runt om i hela Sverige. Vill du söka uppdrag i en specifik region eller till en tjänst kan du ange det i vår tjänst lediga uppdrag för att se lediga tjänster i valt område.Det går också bra att göra en intresseanmälan där du anger vilka tjänster du är intresserad av eller om du har andra frågor om att arbeta som bemanningssjuksköterska.Bemanningsföretag sjuksköterska - iDocPå iDoc har vi lång erfarenhet inom sjuksköterskebemanning. Vi har stor förståelse för vad det innebär att jobba som sjuksköterska och vilken kunskap och engagemang som krävs för att utföra arbetet. Därför erbjuder vi på iDoc alltid dig som konsultsjuksköterska trygga villkor och avtal samtidigt som du själv kan bestämma var och när du ska arbeta för högsta flexibilitet. Vi är bemanningsföretaget som sätter välmående bland vårdpersonal där vår högsta prioritet är att erbjuda optimala arbetsförhållanden där du själv kan påverka din arbetssituation och ha friheten att välja dina egna arbetstimmar. Sist men inte minst erbjuder vi alltid en konkurrenskraftig och marknadsmässig lön samt rätt till sjuklön när du arbetar som bemanningssjuksköterska via iDoc.Många sjuksköterskor jobbar under hektiska arbetsförhållanden och detta är något vi vill ändra på. 


Som bemanningsföretag är vår största prioritet att tillgodose våra bemanningssjuksköterskor med optimala arbetsvillkor. Som bemanningssjuksköterska hos iDoc blir du en del av vårt team från dag 1. För oss är det väldigt viktigt att alla våra medarbetare trivs på sin arbetsplats till fullo. Som bemanningssjuksköterska ska du känna att du själv kan påverka din arbetssituation samtidigt som vi är till för att stötta dig.


Hos oss får du som bemanningssjuksköterska:Konkurrenskraftig lön - Du får en marknadsmässig lön och även rätt till sjuklön.Frihet - Du får själv välja dina arbetstimmar.Personlig kontaktperson - Du får en kontaktperson som du får nära kontakt med, den personen är helt insatt i ditt arbete, logistiken runt allt från introduktion till schema.Kompetensutveckling - Du får tillgång till fortbildning och vi stödjer dig alltid i din utveckling.Teamkänsla - Du blir en del av vårt team från din första arbetsdag. Vi erbjuder dig inte bara en arbetsplats utan vi ger dig även en community-känsla.Se hur en dag på jobbet kan vara när vi följer vår bemanningssjuksköterska Karolina


Vad innebär det att jobba som bemanningssjuksköterska? 

När du jobbar som bemanningssjuksköterska innebär det att du arbetar som konsult för uppdragsgivaren. På så sätt kan du själv styra över dina arbetstimmar, om du ska arbeta - heltid eller halvtid som konsultsjuksköterska. Det går också bra att arbeta extra inom sjuksköterskebemanning vid sidan av ditt huvudarbete.

Vill du ha variation i arbetslivet är ett jobb som bemanningssjuksköterska på konsultbasis det perfekta valet för dig.

Bemanningssjuksköterska lön - Hur mycket tjänar man som hyrsjuksköterska?

Som bemanningssjuksköterska hos iDoc får du alltid en konkurrenskraftig och marknadsmässig lön. Som konsultsjuksköterska kan du med andra ord förvänta dig en lön som är avsevärt mycket högre än om du arbetar som anställd sjuksköterska inom region och kommun.

Lönesättningen för en bemanningssjuksköterska på iDoc är individuell där en rad olika faktorer och kriterier inverkar som till exempel:

 • Region & kommun som uppdraget utförs i
 • Erfarenhet
 • Kompetens
 • Arbetsuppgifter
 • Tidsperiod

  Utöver konkurrenskraftiga löner erbjuder vi andra förmåner som att vi står för resor och boende vid arbete på annan ort än där du bor. Du har såklart även rätt till lagstadgad sjuklön när du arbetar som konsultsjuksköterska genom iDoc.

Jobba som hyrsjuksköterska / stafettsjuksköterska - vi sköter det praktiska

Att jobba som bemanningssjuksköterska via ett bemanningsföretag innebär att du kommer ha mycket flexiblare arbetsliv och kan på egen hand styra över hur mycket, när och var du ska jobba.
Med hjälp av en av våra bemanningskoordinatorer kommer du få hjälp att hitta uppdrag som passar dig bäst utifrån var du vill jobba och vilken typ av tjänst du är ute efter. 
Dessutom kommer din bemanningskoordinator fungera som ett bollplank och göra så att allt blir enkelt och smidigt för dig genom att sköta allt praktiskt runt jobbet som till exempel:

 • Boende
 • Resor
 • Avtal
 • Lön
 • Skattefrågor
 • Utbetalning
 • Utbildning

Vi sköter allt pappersarbete och kontakt med myndigheter samt hjälper dig genom hela processen så att du kan fokusera på det du är bäst på.

Stor uppdragsbank

På iDoc erbjuder vi ett stort utbud av olika tjänster för dig som vill som arbeta som hyrsjuksköterska / stafettsjuksköterska och vi har uppdrag runt om i hela landet för dig som är utbildad ambulanssjuksköterska, distriktssköterska, barnmorska och psykiatrisjuksköterska.
Du behöver inte oroa dig över bostad eller spendera tid på myndigheter. Vi kommer att ge dig en smidig onboarding samtidigt som vi finns med i din arbetsprocess och stöttar dig hela vägen. Allt för att du ska trivas och slippa lägga energi på möten och pappersarbeten.

Arbeta som anställd eller genom eget bolag

Du väljer själv om du vill arbeta som bemanningssjuksköterska och vara anställd genom iDoc eller genom eget företag. Vill du starta eget bolag hjälper vi dig en bit på vägen så att du kommer igång.
Är du intresserad eller vill veta mer om hur det är att jobba som bemanningssjuksköterska är du välkommen att höra av dig till oss på antingen:
Telefon: 011 - 44 22 158
E-post: info@idoc.se
Intresseanmälan
"Jag älskar hemsjukvården och på iDoc kan jag handplocka de uppdrag jag vill ha. Innan kunde jag bli placerad var som helst. Jag trivs, har kul och det är en trygghet att ha kontrollen själv."
Läs mer nedan om Jacquelines erfarenheter som bemanningssjuksköterska hos iDoc. 


Fördelar med att jobba som konsultsjuksköterska hos iDoc

Att arbeta som konsultsjuksköterska hos iDoc innebär ett flexiblare arbetsliv där du kan välja när, var och hur mycket du jobbar. Du kan också förvänta dig att lönen blir högre i jämförelse med om du är anställd och jobbar inom region eller kommun.
Som bemanningssjuksköterska kan du välja mellan många olika uppdrag och välja det som passar dig mest.
På iDoc får du alltid en kontaktperson som hjälper dig med allt som sker runt omkring ditt arbete. Vi hjälper dig med allt praktiskt och administrativt såsom boende, reseplanering, försäkringar, avtal och vidareutbildning.
Några fördelar som sticker ut med att jobba som bemanningssjuksköterska hos Idoc är:

 • Mer frihet
 • Flexiblare arbetsliv
 • Högre lön
 • Vi sköter allt administrativt pappersarbete

Vill du få mer information kan du kontakta oss på telefon, email eller genom kontaktformuläret du hittar längre ner på sidan.


Fem anledningar till att välja iDoc som bemanningsföretag

Vi på iDoc har lång erfarenhet som bemanningsföretag inom vården och har målet att vara det solklara valet för dig som vill arbeta som bemanningssjuksköterska.
Vill du kunna styra själv över hur mycket du arbetar, få mer frihet, högre lön och löpande utbildning ska du kontakta oss på iDoc så berättar vi mer om hur du kommer igång som konsultsjuksköterska.

 1. Ett flexiblare arbetsliv
  Vi har uppdrag i hela Sverige hos kommunala, regionala och privata vårdgivare. Du väljer själv om du ska jobba på heltid, deltid eller extra. Vi har stor variation på uppdragen så att du kan välja det som är mest passande för dig.
 2. God ersättning
  På iDoc tillämpas individuell lönesättning. Vilken lönenivå du landar på beror på flera faktorer som arbetslivserfarenhet, arbetstider, typ av uppdrag. På iDoc kan du förvänta dig en konkurrenskraftig lön där du såklart är försäkrad under arbetet hos din uppdragsgivare.
 3. Personlig kontaktperson
  Du får en personlig kontaktperson som hjälper med allt runt omkring ditt arbete som resor, boende och om du har frågor gällande ditt arbete samt hur du kommer igång som hyrsjuksköterska.
 4. Löpande utbildning
  När du arbetar som bemanningssjuksköterska genom iDoc får du tillgång till att få anpassad utbildning för att utveckla din kompetens inom yrket. 
 5. Vi sköter det administrativa & praktiska
  Vi sköter all logistik och det administrativa pappersarbetet så att du kan lägga 100 % fokus på ditt uppdrag.

Läs mera om oss även på Bemlo


Vi är bara ett samtal ifrån

Som bemanningssjuksköterska hos iDoc har du många spännande uppdrag att välja mellan. iDoc ger er en tryggare framtid ekonomiskt och bättre balans i livspusslet!

Vi har uppdrag för dig som är ambulanssjuksköterska, distriktssköterska, barnmorska och psykiatrisjuksköterska. Men vi har även uppdrag för dig som jobbar inom anestesi, operation (kirurgi), intensivvård, medicin, onkologi, äldrevård och öppen hälso- och sjukvård för barn.
Har du frågor om oss som bemanningsföretag. Hör gärna av er till oss via telefon eller via intresseanmälan nedan!


Frågor & svar om att jobba som bemanningssjuksköterska

Vad innebär det att vara bemanningssjuksköterska?

En bemanningssjuksköterska är en sjuksköterska som jobbar som konsult. Det kan sjuksköterskan också göra utöver sin ordinarie anställning eller på heltid.

Är det enkelt att bli bemanningssjuksköterska?
Ja, det är lätt att bli bemanningssjuksköterska. Du ska ha arbetat minst 2 år som leg sjuksköterska för att kunna arbeta på uppdrag.

Hur mycket tjänar man som bemanningssjuksköterska?
En Bemanningssjuksköterskas lön beror på ett par olika faktorer som till exempel vilket uppdrag du arbetar på, erfarenhet och specialistutbildning.

Vad tjänar en bemanningssjuksköterska i Norge?
Vad man tjänar som bemanningssjuksköterska i Norge beror på vilket avtal bemanningsbolaget har med uppdragsgivaren och vad det är för typ av uppdrag.

Vad kostar det att hyra in en bemanningssjuksköterska?
Kostnaden för att hyra in en bemanningssjuksköterska är olika och flera faktorer spelar in. Det beror bl.a. på typ av uppdrag, erfarenhet, och om sjuksköterskan besitter någon specialistutbildning


Kontakta oss